Autosleutels bijmaken / kopiëren Breda

Ben je in Breda of omgeving en heb je dringend een nieuwe autosleutel nodig? Geen zorgen! Bij Wilmo kunnen we nu autosleutels kopiëren met startonderbreker (transponder) en zelfs optioneel met afstandsbedieningen, zodat je je auto op afstand kunt openen. En ja, we kunnen zelfs sleutels met Keyless entry maken. Geen gedoe meer met sleutels die niet werken of kwijtraken. Bij Wilmo zorgen we ervoor dat je snel weer de weg op kunt.

Alles in eigen beheer

Het mooie is dat we alles zelf doen, van slijpen en boren tot programmeren, allemaal in onze eigen winkel. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op externe partijen en dat we alles onder één dak kunnen regelen. En we weten dat je tijd kostbaar is, dus we streven ernaar om je nieuwe sleutel binnen 1,5 tot 2 uur klaar te hebben. We raden echter aan om, indien mogelijk, je auto een werkdag bij ons achter te laten, zodat we zeker weten dat alles perfect werkt.

Autosleutels Breda; uitsluitend op afspraak

Belangrijk om te weten is dat we de auto nodig hebben om bijna alle sleutels te programmeren. Of je nu voor de deur staat in Breda, Oosterhout, Etten-Leur of een van de nabijgelegen plaatsen, zorg ervoor dat je je auto meeneemt als je een nieuwe sleutel nodig hebt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles correct wordt geconfigureerd en getest voordat je vertrekt.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten, maken we sleutels uitsluitend op afspraak. Gelukkig is het maken van een afspraak bij Wilmo heel eenvoudig. Stuur ons gewoon een berichtje via WhatsApp en we plannen een geschikt moment voor je in.

Kosten voor het bijmaken van een autosleutel

Nu vraag je je misschien af wat de kosten zijn. De prijzen variëren afhankelijk van het type sleutel en de benodigde programmering, maar over het algemeen ligt de prijsrange tussen €70 en €159,95 per sleutel. Let op: we kunnen pas een exacte prijsopgave geven nadat we de sleutel hebben ingelezen, wat alleen kan wanneer je bij ons in de winkel bent.

Alle merken Autosleutels zijn mogelijk

Geen zorgen als je een auto van een minder bekend merk hebt, of juist een splinternieuw model. Bij Wilmo kunnen we sleutels voor alle merken programmeren, hoewel sommige van de allernieuwste modellen soms nog niet compatibel zijn. Maar maak je geen zorgen, we doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en de beste oplossing voor je te vinden.

Dus, als je in Breda of omgeving woont en je hebt een nieuwe autosleutel nodig, denk dan aan Wilmo. We staan voor je klaar om je snel en vakkundig te helpen, zodat je snel weer veilig de weg op kunt. Maak vandaag nog een afspraak!

Maak direct een afspraak!

WhatsApp ons om direct een afspraak te maken. 

Tip: Stuur een foto van de sleutel mee zodat we snel kunnen inschatten of het mogelijk is uw sleutel bij te maken!