Twins en Trackstyle winterschoenen 2019

Goede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Twins en Trackstyle. Bij Wilmo vindt u naast Twins en Trackstyle een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Twins en Trackstyle jongensschoenen en meisjesschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

319560 429 blauw

Twins en trackstyle kinderschoenen

Maat 28 t/m 37

319560 413 cognac

Twins en Trackstyle kinderschoenen

Maat 28 t/m 37

319560 469 groen

Twins en Trackstyle

Maat 28 t/m 37

319557 569 groen

Twins en Trackstyle

Maat 25 t/m 32

319557 529 blauw

Twins en Trackstyle

Maat 25 t/m 32

4 VOORDELEN VAN TWINS EN TRACKSTYLE KINDERSCHOENEN


– 1. STEVIGE HIELSTUKKEN;

Trackstyle en Twins maken uitsluitend gebruik van stevige hielstukken (contreforts). Dit is erg belangrijk aangezien een stevige contrefort het hielbeen van uw kind weer mooi recht zet. Natuurlijk is het wel belangrijk om de schoenen in te lopen aangezien een harde contrefort blaren kan opleveren!

– 2. VOLLEDIG LEDER;

Alle Trackstyle en Twins kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn voorzien van een leder binnenvoeren en buitenvoering. Het voordeel van leder is dat het erg stevig is en goed vocht opneemt. Dit laatste is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

– 3. RUBBEREN LOOPZOLEN;

Rubberen loopzolen zijn erg stevig, slijtvast en lekker buigzaam. De loopzolen van Trackstyle en Twins hoeven daarom nagenoeg niet in gelopen te worden! Daarnaast zijn bijna alle modellen van de merken voorzien van stevige stootneuzen.

– 4. VERKRIJGBAAR IN BREEDTEMATEN/WIJDTEMATEN;

Iedere schoen van Twins en Trackstyle is voorzien van een eigen wijdtemaat, hier hechten de merken enorm veel waarde aan. De smalste wijdtemaat die Trackstyle en Twins gebruiken is wijdte 2,5 en de wijdste wijdtemaat is wijdte 5,5. De meeste modellen worden geleverd in wijdtemaat 3,5.

Bel ons met vragen!

Of loop bij ons binnen!

Wendy Wilmo 1

Winkelcentrum Stada Stores

Rat Verleghstraat 16

4815NZ Breda