Chaco kindersandalen zomer 2019

Chaco kindersandalen

De nieuwe Chaco kindersandalen komen bij ons binnen! Bekijk hier de schoenen die wij binnen krijgen. Wanneer een model binnen is wordt dit aangepast en wordt u doorgestuurd naar onze webwinkel.

De maten komen bij de foto’s te staan wanneer deze binnen zijn. Wilt u alvast een maat reserveren? Neem dan contact met ons op, wij zorgen dan voor de juiste afhandeling.
Dit is het eerste seizoen dat wij samen werken met Chaco, we kunnen dus nog niet exact vertellen hoe deze sandalen vallen. Zodra de sandalen binnen komen worden ze doorgemeten en kunnen wij u meer duidelijkheid geven over hoe ze vallen qua maat.

Roze Chaco watersandalen
Chaco watersandalen roze
Chaco watersandalen roze

Over de pasvorm van Chaco

SS19-J180024-PCOR Penny Coral, SS19-J180152-Huki Hugs & Kisses, SS19-J180032-FPNL Fletcheed Pink, SS19-J180255-DHUN- Drift Hunter, SS19-J180061-SWEC Swell Eclipse

Chaco sandalen groen
Chaco sandalen groen
Chaco sandalen groen
Chaco sandalen zwart
Chaco sandalen zwart
Chaco sandalen zwart
Chaco sandalen blauw
Chaco sandalen blauw
Chaco sandalen blauw
Zwarte Chaco sandalen
Zwarte Chaco sandalen
Zwarte Chaco sandalen

Yes! Wij hebben ze!

De enige echte Chaco kindersandalen. Dankzij de verschillende banden, welke door de zool heen lopen, is deze sandaal aan te passen aan elke kindervoet. Dus smalle voeten, middel voeten en brede voeten, ze kunnen allemaal lopen op Chaco sandalen. En heel belangrijk: Ze zijn in het water te dragen! Ideale water sandalen voor kinderen.

Het voetbed en de zool is volledig van rubber, waardoor de sandalen dus waterdicht en super stevig zijn. Rennen, springen en ravotten, het kan allemaal. De perfecte sandalen voor ondernemende kinderen dus!

Door het buiten spelen kunnen de sandalen erg vies worden. Gelukkig zijn deze sandalen goed te wassen! Ze kunnen op de koude stand in de wasmachine, mits deze rustig kan draaien, maar je kunt ze natuurlijk ook met de hand wassen. Gewoon in een bak met water. Gebruik hiervoor geen gloor of andere chemische middelen. Maar gebruik gewoon een druppeltje wasmiddel of Dreft. Laat ze altijd zo opdrogen zonder hulpmiddelen. Dus zet ze niet bij een warme verwarming in de buurt.

Kom ze snel in onze winkel passen, hier helpen wij u graag met het uitzoeken van de perfecte sandaal voor u of uw kind(eren)!

App ons bij vragen!

Facebook-bericht-versturen

+316-13142726

Of bel ons!

Bel ons!

+31765420670

(076-5420670)