Onze service

Onze service

Bij Wilmo staat u, de klant centraal! We proberen u altijd te voorzien van het beste advies door ons vakkundig personeel en service door onze eigen reparatie afdeling. Ook kunnen wij de schoentjes van uw kleine in onze eigen reparatie afdeling direct aanpassen naar zijn/haar klachten. Tenslotte is ons personeel voorzien van de kennis om vroegtijdig te constateren of u kind de juiste voetstand heeft en kunnen met onze eigen podologische afdeling direct inspringen voor een eventuele aanpassingen aan de schoenen!

 

3 maanden gratis reparaties

Top service logo garantieBij aankoop van schoenen krijgt u daar gratis 3 maanden super service bij! 

Dit houdt in dat alle reparaties gratis zijn. Dus ook slijtage, net als hakken, zolen of ritsen.

Natuurlijk krijgt u na de periode van 3 maanden ook nog een zeer gereduceerde prijs bij reparaties aan de schoentjes.

Visie en Missie

Visie

“Voor kinderschoenen en meer…”

Wij als Wilmo kiezen er bewust voor om in een wereld waar massaproductie centraal staat, iedere klant op een individuele manier te benaderen en helpen. Service en kwaliteit zijn binnen onze bedrijf geen woord meer maar een begrip, daarom bestaat onze gehele collectie dan ook alleen uit merken met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding. U betaald dus nooit voor het merk maar altijd voor de kwaliteit!

Wij doen er dan ook alles aan om ieder kind een goede basis te geven. Want zolang de voeten in groei zijn kunnen wij met onze eigen reparatie en service afdeling de voeten zo goed mogelijk begeleiden.

Missie

Het aanbieden van een kwaliteitsschoen die de basis voor gezonde voeten vormen. Voor dezelfde prijs waarvoor uw veel meer krijgt dan bij de concurrent, want de voeten van uw kinderen staan bij ons centraal.

Wilmo logo

Laat een reactie achter

*