Service van Wilmo

Bij Wilmo staat u, de klant centraal! We proberen u altijd te voorzien van het beste advies door ons vakkundig personeel en service door onze eigen reparatie afdeling. Ook kunnen wij de schoentjes van uw kleine in onze eigen reparatie afdeling direct aanpassen naar zijn/haar klachten. Tenslotte is ons personeel voorzien van de kennis om vroegtijdig te constateren of u kind de juiste voetstand heeft en kunnen met onze eigen podologische afdeling direct inspringen voor een eventuele aanpassingen aan de schoenen!

3 maanden gratis reparaties

Bij aankoop van schoenen krijgt u daar gratis 3 maanden super service bij! 

Dit houdt in dat alle reparaties gratis zijn. Dus ook slijtage, net als hakken, zolen of ritsen. Natuurlijk krijgt u na de periode van 3 maanden ook nog een zeer gereduceerde prijs bij reparaties aan de bij ons gekochte schoenen!

Visie en Missie

Visie

Wij als Wilmo kiezen er bewust voor om in een wereld waar massaproductie centraal staat, iedere klant op een individuele manier te benaderen en helpen. Service en kwaliteit zijn binnen onze bedrijf geen woord meer maar een begrip, daarom bestaat onze gehele collectie dan ook alleen uit merken met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding. U betaald dus nooit voor het merk maar altijd voor de kwaliteit!

Wij doen er dan ook alles aan om ieder kind een goede basis te geven. Want zolang de voeten in groei zijn kunnen wij met onze eigen reparatie en service afdeling de voeten zo goed mogelijk begeleiden.

Onze missie

Het aanbieden van de beste kwaliteitsschoenen die de basis voor gezonde voeten vormen.

Het aanbieden van uitsluitend duurzaam geproduceerde schoenen waarbij nooit een prijs van de schoen is gebaseerd op dure marketing campagnes!

”Wilmo, gewoon goed!”