Romagnoli winterschoenen 2017

Wat is er in bestelling van Romagnoli kinderschoenen winter 2017? 

Bekijk hier precies wat er binnen gaat komen dit seizoen. Zodra een model binnen is wordt u doorverwezen naar onze webwinkel waar u uw favoriete model kunt bekijken in (360 graden), reserveren en zelfs bestellen.

Nieuwe winter collectie Romagnoli 2017

Het merk Romagnoli ontstaat in 1968, uitgevonden door Franco Romagnoli afkomstig uit een streek, de Marken, waar schoenen ambachtelijk produceren nog een roeping is.
Romagnoli staat voor kwaliteit en vakmanschap dat zie je dan ook terug in alle collecties die Romagnoli heeft gemaakt. Romagnoli doorloopt ieder seizoen precies hetzelfde proces om tot een mooie, leuke goede, stevige en goed ondersteunende kinderschoen te komen. Daarnaast wordt alleen maar gebruikt van de allerbeste materialen aangezien dat de basis is van een goede, stevige en mooi uitziende kinderschoen is. Ieder stukje materiaal wat wordt gebruikt, wordt nauwkeurig gecontroleerd door de vakkundige en ambachtelijke medewerkers van Romagnoli. Romagnoli is ondertussen een wereldwijd bekend merk dat gespecialiseerd is in het maken van kinderschoenen.

Romagnoli lage schoenen 9061 Blauw

Romagnoli-9061-Blauw
Romagnoli kinderschoenen

Romagnoli lage schoenen 9062 Blauw

Romagnoli-9062-Blauw

Romagnoli half hoge schoenen 9180 meerdere kleuren!

Romagnoli-9180-Zwart

Romagnoli laarzen 9301 Meerdere kleuren!

Romagnoli-9301-Fuchsia

Romagnoli laarzen 9320 Cognac

Romagnoli-9320-Cognac

Romagnoli laarzen 9322 Bruin

Romagnoli-9322-Bruin

Romagnoli half hoge schoenen 9590 Meerdere kleuren!

ROMAGNOLI-9590-GRIJS

Romagnoli half hoge schoenen 9592 Blauw

Romagnoli-9592-Blauw

Romagnoli hoge laarzen 9690 Cognac

ROMAGNOLI-9690-Cognac

Romagnoli hoge laarzen 9691 meerdere kleuren!

Romagnoli-9691-Zwart

Romagnoli hoge laarzen 9720 Cognac

Romagnoli-9720-Cognac

Romagnoli hoge laarzen 9723 Bruin

Romagnoli-9723-Bruin

Romagnoli lage schoenen 9065 Zwart

Romagnoli-9065-Zwart

Romagnoli lage schoenen taupe 9300 Taupe

Romagnoli-9300-Taupe

Voordelen Romagnoli kinderschoenen

– Stevig hielstuk; Een stevig hielstuk is samen met een ledere, stevig en voorgevormd voetbed het belangrijkste onderdeel van een goede kinderschoen. Romagnoli gebruikt uitsluitend hielstukken die erg stevig zijn maar daarnaast ook nog buigzaam zijn. Het voordeel hiervan is dat kinderen niet snel blaren lopen!

– Leder voetbed; Een leder voetbed is belangrijk voor het looppatroon van kinderen, daarnaast heeft leder de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

– Lederen schoenen; Alle Romagnoli kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn volledig gemaakt van leder. Leder is stevig en neemt goed vocht op!

– Rubberen loopzolen; Rubber is soepel en loopt dus lekker zonder dat kinderen het gevoel hebben dat de schoenen een belemmering zijn. Daarnaast zijn de loopzolen van Romagnoli zogenaamd ‘’gezwaaid’’ Dit betekend dat door het patroon van de loopzolen ervoor zorgt dat uw kind zijn voetjes beter wegzet tijdens het lopen. Daarnaast hoeft het voetbed niet extreem dik en stevig te zijn door deze ontwikkeling.

– Afgewerkte schoenen; Alle schoenen van Romagnoli zien er altijd super uit! Je hebt dan geen goedkope schoenen, maar wel een stel schoenen die stevig zijn en ook nog eens van de beste materialen gemaakt zijn en natuurlijk die er super uitzien!