Schoenreparatie afdeling

Eerste winkel Zevenbergsche hoekAmbachtelijke reparaties

Sinds onze oprichting in 1934 repareren wij al schoenen op ambachtelijke wijze. Dit betekend dat al onze reparaties op originele wijzes worden gemaakt. Daarnaast werken wij uitsluitend met originele materialen.

MerkenSchoenmakersgilde

Omdat wij gecertificeerd meester schoenmaker zijn mogen wij gebruik maken van merk hakken en zolen van alle grote schoenmerken, zoals: van Bommel, Floris van Bommel, Avang, van Lier en Greve.

winkel zevenberschenhoek

Wilmo kinderschoenen | Winkelcentrum de Berg, Breda

Klanten korting

Naast dat iedere klant bij ons een sms-, Whatsapp- of mailbericht kan krijgen zodra een reparatie klaar is, krijgen klanten uit ons klantenbestand allemaal 10% korting op de reparatie.

Voordeel voor u

U hoeft geen kaartjes meer te bewaren om uw reparatie op te halen omdat alles in ons computer bestand staat op postcode en achternaam. Daarnaast krijgt u bericht zodra uw reparatie klaar ligt, in dit bericht staat uw afhaalnummer en de kosten van de reparatie. Tenslotte (niet te vergeten) 10% korting op ALLE reparaties!

Ons voordeel

Omdat u bij ons in het klantenbestand staat kunnen wij u altijd bereiken bij vragen. Soms komt het voor dat tijdens het aanpakken van de reparatie, reparaties over het hoofd worden gezien. We kunnen dan direct contact met u opnemen om te bespreken wat we hiermee doen.

Als u de schoenen vergeet op te halen kunnen wij u nog een herinnering sturen zodat u uw schoenen zo snel mogelijk terug heeft!

Prijzen

Prijzen zijn op afstand altijd erg lastig te geven.

Dit komt omdat wij de schoenen altijd eerst moeten zien voordat een definitieve prijs kan worden afgesproken. Wilt u dus de juiste prijs weten voor uw reparatie, dan zien we u graag in onze winkel!

 

Indicatieve prijzen (zonder meerwerk) zijn:

Hakken

Naaldhakjes: €13,- tot €17,50

Rubber/nylon hakken: €15,95 tot €21,95

Winterfest/Vibram hakken: €24,95 tot €29,95

Hakversleten

Zolen

Beschermzolen (anti slip): €26,95 tot €35,95

Rubber zolen: €36,95 tot €39,95

Lederen zolen: €44,95 tot €59,95

 

Extra indien nodig:

Aflappen/Doornaaien: Vanaf €15,-

(Ook voetbalschoenen)

Zoolversleten

Ritsen

Nieuwe zipper/schuiver: €5,- tot €12,50

Laarzen: €26,95 tot €44,95

Cowboy Bag: €37,- tot €59,95,-

Paard rijlaarzen: €70,- tot €95,-Ritssluiting

Veel gestelde vragen

Stel uw vragen eenvoudig via: wilmo@wilmo.nl

Kan ik wachten op een reparatie van nieuwe hakken?

Dit is afhankelijk van de drukte in de winkel.

 • Als het niet druk is kunt u tijdens een boodschapje in onze winkel of het winkelcentrum de schoenen weer meenemen (15-30min)
 • Als het druk is kunnen de schoenen pas op zijn vroegst de eerstvolgende werkdag opgehaald worden.

Wat betekend ambachtelijke reparaties? Ik wil graag dat mijn schoenen voordelig gerepareerd worden!

Met ambachtelijke reparaties bedoelen we dat alle schoenen in originele staat worden gemaakt. Dit kan inderdaad een stuk duurder zijn ten opzichte van een standaard en simpele reparaties.

Helaas is het zo dat niet alles schoenen voordelig gemaakt kunnen worden en kunnen we dit dus ook niet beloven op afstand. Hiervoor moet u langskomen in onze winkel zodat we een eventueel alternatief kunnen bekijken.

 1. Leonie Beantwoorden

  Kunt u ook hakbekleding repareren of helemaal vernieuwen?

  • Mike Willemsen Beantwoorden

   Wij kunnen dit zeker repareren! Heel de hak opnieuw bekleden is wel erg prijzig, u kunt er het beste even mee langskomen.

 2. Nadine Beantwoorden

  Mijn dochtertje heeft een laars waar de rits van kapot is. Wat zou het kosten als ik hier de rits van zou laten vervangen?

Laat een reactie achter

*