Wilmo-Team

Wilmo-Team

Bij Wilmo werken uitsluitend mensen die verstand van zaken hebben. Iedereen wordt goed opgeleid om de klant een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over de schoenen die wij verkopen.

Ben Wilmo

Ben Willemsen

Ben is mede-eigenaar van Wilmo

Ben is gediplomeerd kinderpodoloog en klein-orthopedisch schoenmaker en specialist in alle schoenaanpassingen en voetcorrecties.

Ben is overal inzetbaar, hij repareert schoenen, dupliceert sleutels en maakt aanpassingen aan de schoentjes.

Marleen Willemsen

Marleen is mede-eigenaar van Wilmo

Marleen is net als Ben een gediplomeerd voetbedspecialist en kan dus ook de voetjes meten of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Marleen verzorgt de complete administratie en helpt ze mee in de verkoop van de kinderschoenen.

Mike Wilmo

Mike Willemsen

Mike is mede-eigenaar van Wilmo en zoon van Ben en Marleen

Mike is een voetbed specialist, schoenmaker en kindervoet specialist.

Mike verzorgt hoofdzakelijk de webwinkel, marketing en websites. Daarnaast kan Mike net als Ben overal ingezet worden. Zo kan hij schoenen repareren, sleutels dupliceren en aanpassingen maken aan de schoentjes.

Stephanie

Stephanie is het langste in dienst bij Wilmo namelijk vanaf 2003, ze is gediplomeerd schoenverkoopster en heeft de meeste ervaring de verkoop van kinderschoenen.

Stephanie werkt het meeste in de verkoop. Daarnaast zorgt ze ervoor dat het magazijn aan kant is zodat we de door u gekozen schoentjes snel kunnen pakken!

Susanne 

Susanne werkt al sinds 2006 bij Wilmo. Susanne is gediplomeerd kinderschoenverkoopster en helpt ook mee in de reparatie.

Susanne is het meest te vinden in de verkoop, daarnaast kan ze ook mee helpen in de reparaties door het maken van ritsen en stikwerk. Ook kan Susanne sleutels maken.

Didi 

Didi werkt sinds 2011 bij Wilmo. Didi is gediplomeerd kinderschoenverkoopster en SEO specialist.

Didi is het meest te vinden in de verkoop van de kinderschoenen, daarnaast helpt ze Mike mee in de verzorging van de websites en marketing.

Wendy 

Wendy werkt al vanaf 2013 bij Wilmo. Wendy is gediplomeerd schoenverkoopster.

Wendy is het meeste te vinden in de verkoop, daarnaast helpt ze mee in het magazijn en achter de toonbank.

  1. Lisanne Borchert Beantwoorden

    Ik ben zooooooo blij met de schoenen die we vandaag bij jullie hebben gekocht. Meestal is het een enorme uitdaging om nieuwe schoenen te vinden voor mijn zoons. Maar in jullie winkel was het zo gepiept. En we konden zelfs kiezen. Zelfs uit maat 46!!!! Echt super. Dank voor jullie professionele, vriendelijke, ongedwongen hulp en advies. Fijn dat jullie er zijn!
    Groetjes,
    Lisanne Borchert

Laat een reactie achter

*